Ploff

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

39 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

39 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De populaire zitzakken van Sit & Joy is natuurlijk algemeen bekend door heel Nederland. Maar naast het assortiment van de standaard zitzakken van Sit & Joy, hebben wij een speciale editie.

 

Deze zitzakken zijn namelijk gebaseerd op dieren, denk hierbij aan een giraf, panda, olifant en walvis. De zitzakken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De verschillende vormen geven de zitzak een comfortabele zitting. Het is mogelijk om de zitzak binnen en buiten neer te leggen, zodat je overal en op ieder moment van de dag even lekker kan rusten. Alle zitzakken zijn water- en stofafstotend. Dus ideaal wanneer uw zoon of dochter lekker buiten aan het spelen is met water en vervolgens even bijkomt op de zitzak.

 

De zitzakken zijn erg kwalitatief en gaan een aantal jaren mee. Het is altijd mogelijk om een navulling aan te schaffen, wanneer de zitzak toch kapot zou gaan. Voor meer informatie kijk bij het kopje ‘Navulling’.

 

Waarom Zitzakenzo.eu? Naast het ruime assortiment, biedt Zit Zak Enzo ook een niet goed, geld terug garantie. 100% service en de zitzakken zijn gemakkelijk te bestellen. De zitzakken worden binnen 1-5 werkdagen bij u thuis geleverd of u kunt het pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde ophaalpunt van GLS.